23.8 C
De Bilt

Af en toe stevige onweersbuien

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is vanavond overwegend bewolkt. De (onweers)buien boven het zuidwesten nemen in de loop van de avond in activiteit af. Verder trekken er vanavond vanuit Duitsland enkele stevige onweersbuien over het noordoosten van het land. Plaatselijk kan daar veel neerslag in korte tijd vallen met lokale wateroverlast tot gevolg. De wind is veranderlijk en zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied is de wind oostelijk en af en toe vrij krachtig.

Komende nacht zijn er vooral in het noorden nog enkele regen- en onweersbuien. Verder is het wisselend bewolkt en ontstaat plaatselijk mist. De minima liggen rond 15°C. De wind is overwegend zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Zondagochtend is het in het noordelijk kustgebied eerst nog bewolkt met buien. Verder zijn er perioden met zon, maar ontstaan er vanaf het begin van de middag overal weer enkele regen- en onweersbuien, lokaal ook met hagel en veel neerslag in korte tijd. In de loop van de avond doven deze buien weer uit. De maximumtemperatuur ligt rond 24°C. De wind is zwak tot matig en komt uit overwegend zuidelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/07/2021 18.54 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio