14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Af en toe zon en droog, maandag enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht komt er een enkele bui voor. De minimumtemperatuur is ongeveer 14°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanochtend is er af en toe zon en blijft het droog. De wind komt uit het westen en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanmiddag is er af en toe zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 22°C in het zuidoosten. De westelijke wind is matig, in het noorden matig tot vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig, windkracht 6.
Vanavond zijn er enkele opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. De wind wordt zuidwest en is matig, in het Waddengebied en aan de zuidwestkust krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 14°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend ontstaan er enkele buien. Er is ook af en toe zon. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is er wat zon maar trekken er ook enkele buien over. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 20°C. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond komt er meer bewolking en later neemt in het westen en noordwesten de kans op een bui toe. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/07/2023 00.40 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio