Af en toe zon en droog. Morgen weinig verandering

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

De zon schijnt geregeld en het is droog. In de loop van de middag en avond lossen de wolken van het noordwesten uit meer en meer op. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 19°C op de Wadden tot 25°C in het uiterste zuidwesten. De zwakke tot matige wind is noordelijk, in het zuiden noordoostelijk.

In de loop van de avond en komende nacht raakt het in het noorden en oosten overwegend bewolkt. Elders zijn er opklaringen en kan er een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 9°C in opklaringsgebieden landinwaarts en 14°C aan zee. De wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. In het noorden komt de wind uit het noordwesten, elders uit het noordoosten.

Dinsdagochtend lossen de mistbanken snel op. In het noorden blijft bewolking vanaf zee binnendrijven. Elders ontstaan stapelwolken die in de avond weer oplossen. Het blijft droog. De maxima variëren van 19°C op de Wadden tot lokaal 25°C in het zuidwesten. De wind draait overal naar het noorden en is zwak tot matig. In de middag draait de wind aan de westkust tijdelijk naar noordwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/07/2021 15.24 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img