15.6 C
De Bilt

Af en toe zon en een enkele bui, morgen bewolkt en veel regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanmiddag schijnt af en toe de zon, maar er komen ook enkele buien voor. Met name in het zuidoosten kan daar onweer, hagel en windstoten tot 60 km/uur bij voorkomen. De maximumtemperatuur ligt tussen 12°C in het noorden en plaatselijk 16°C in het zuiden. De zuidwestenwind is boven land matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig, windkracht 6.
Vanavond zijn er opklaringen en verdwijnen de meeste buien. De wind uit het zuidwesten wordt zwak of matig, aan zee waait het soms nog vrij krachtig.

Komende nacht gaat het van het zuiden uit op steeds meer plaatsen regenen. De minimumtemperatuur is 9°C. De wind komt uit het zuiden en is matig.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind uit het zuiden is boven land matig. Langs de kust neemt de wind toe naar vrij krachtig tot krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag blijven er perioden met regen. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit het zuidwesten en is vrij krachtig boven land. Langs de westkust staat een krachtige tot harde wind, windkracht 6-7. Mogelijk wordt de wind aan de Zeeuwse kust later stormachtig, windkracht 8. In het noorden staat minder wind.
Morgenavond regent het op veel plaatsen. In het zuiden staat nog steeds veel wind uit een westelijke richting. In het noorden staat weinig wind uit verschillende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/03/2023 12.05 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio