12.6 C
De Bilt

Af en toe zon en een enkele bui. Morgen meer buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen van kracht

Vanmiddag is er af en toe zon. Hier en daar komt een bui voor. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en komt uit het westen.
Vanavond zijn er opklaringen. Op een enkele plek kan een bui voorkomen. Er staat weinig wind, langs de kust staat een matige wind uit west tot noordwest.

Komende nacht is er een kleine kans op een bui. Zeer plaatselijk kan mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 9°C in het noorden en 14°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is er af en toe zon. Er kan een enkele bui voorkomen. De zwakke wind neemt toe naar matig en gaat uit het westen waaien.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken enkele buien over het land, plaatselijk kan onweer voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig.
Morgenavond klaart het van het westen uit op. In het oosten komen eerst nog enkele buien voor, met daarbij een kleine kans op onweer. Er staat een matige wind uit een westelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/07/2023 11.56 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio