13.8 C
De Bilt

Af en toe zon en een enkele bui. Morgen warmer met veel zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag schijnt de zon af en toe en komt er plaatselijk een bui tot ontwikkeling. De maximumtemperatuur ligt rond 23°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de noordwestkust af en toe vrij krachtig.
Vanavond zijn er zonnige perioden met vooral in het zuiden en oosten nog een enkele bui. De wind is zwak tot matig en wordt zuidelijk.

Komende nacht is er eerst nauwelijks bewolking. In de loop van de nacht komt er van het zuidwesten uit steeds meer sluierbewolking. Landinwaarts ontstaat vooral in het oosten en noordoosten plaatselijk mist. De minima liggen rond 12°C. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige zuidenwind.

Morgenochtend lost eventuele mist op, er zijn dan zonnige perioden. In de kuststrook staat een matige zuid- tot zuidoostenwind, elders is er weinig wind.
Morgenmiddag zijn er flinke perioden met zon en blijft het vrijwel overal droog. De maxima liggen tussen 23°C in het Waddengebied en 28°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het zuiden.
Morgenavond schijnt de zon eerst nog. In het zuidoosten is er later een kleine kans op een (onweers)bui. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/08/2023 11.40 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio