10.4 C
De Bilt

Af en toe zon en een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er in vooral zuiden opklaringen. In het noorden en midden zijn er wolkenvelden en komt een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De west- tot noordwestenwind is boven land zwak tot matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Zaterdag overdag is het wisselend bewolkt met vooral in het noorden en oosten een enkele bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noorden tot 17°C in het zuiden. De noordwestenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

De nacht naar zondag overheerst de bewolking en trekken er enkele buien van noord naar zuid over het land. De minima liggen tussen 10°C aan de kust tot lokaal 6°C in het zuidoosten. De west- tot noordwestenwind is matig, boven de Wadden en het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Zondag wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. Vooral in het zuidwesten komen enkele buien voor. In de avond wordt het overwegend droog. Met maxima van 12°C langs de noord(west)kust tot lokaal 16°C in het zuiden en oosten is het koel voor de tijd van het jaar. De noordelijke wind is overwegend matig en neemt in de avond sterk af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/05/2022 23.29 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio