1.7 C
De Bilt

Af en toe zon en enkele buien, soms ook onweer. Vannacht regionaal mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Vanmiddag vooral in het midden en zuiden enkele onweersbuien, plaatselijk met hagel. (code geel)

Vanmiddag wisselen zon en bewolking elkaar af. Verspreid over het land komen buien voor. Daarbij komt plaatselijk hagel en onweer voor. De maximumtemperatuur is slechts 14°C. De westelijke wind is zwak tot matig langs de kust, elders is er weinig wind.
Vanavond wordt het boven land op de meeste plaatsen droog met opklaringen. In de kustprovincies blijft een enkele bui mogelijk. De westelijke wind is zwak tot matig langs de kust, elders is er weinig wind.

Komende nacht komen er in de kustgebieden nog buien voor. In de rest van het land is het droog en ontstaat op veel plaatsen (dichte) mist, vooral in het midden en noorden. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C plaatselijk in het noorden en 9°C langs de kust. Er is weinig wind.

Morgenochtend begint op veel plaatsen met mist. De mist verdwijnt in de loop van de ochtend. In de kustgebieden komt nog een enkele bui voor. Er is weinig wind.
Morgenmiddag zijn er wolkenvelden, maar plaatselijk is er ook ruimte voor de zon. Vooral in het noorden en westen is er kans op enkele buien. De middagtemperatuur ligt op ongeveer 14°C. Er is weinig wind, in de tweede helft van de middag neemt de wind langs de kust toe.
Morgenavond zijn er opklaringen en is het vrijwel overal droog. Alleen in het uiterste noorden drijven enkele buien vanaf de Noordzee binnen. Boven land is er weinig wind, langs de kust is de wind matig uit verschillende windrichtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/09/2022 15.31 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio