17.5 C
De Bilt

Af en toe zon en in het noorden een bui, dinsdag meer buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht wisselen wolkenvelden en een enkele opklaring elkaar af. Met name in het noordwesten komen er enkele buien voor. Het koelt af naar ongeveer 9°C langs de kust tot lokaal 4°C landinwaarts. De west- tot noordwestenwind is langs de kust matig, landinwaarts zwak.

Vandaag overdag schijnt af en toe de zon en is er vooral het noorden en westen nog kans op een enkele bui. In de avond wordt het overal droog en klaart het op. Met een middagtemperatuur rond 15°C blijft het koel. De westelijke wind ruimt in de avond naar noordoost en is zwak tot matig.

De nacht naar dinsdag zijn er vooral in het midden en noorden brede opklaringen. In het noorden is er kans op een enkele mistbank. Het blijft droog en het koelt af naar 9°C in Limburg tot lokaal 3°C in het noordoosten. De oostelijke wind is overwegend zwak.

Dinsdag start met perioden met zon en het is overwegend droog. In de middag en avond trekken er enkele buien van zuidwest naar noordoost over het land, mogelijk met onweer. Het wordt overdag 15°C langs de kust tot 20°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in het oosten is de wind zwak en variabel. (Bron:KNMI)

Uitgifte: 30/05/2022 04.05 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio