13.5 C
De Bilt

Af en toe zon en overwegend droog

Verwachting voor vandaag en morgen

De rest van de nacht wisselen brede opklaringen en enkele wolkenvelden elkaar af. Het blijft overal droog. De minima liggen rond 14°C bij een zuidwestenwind die landinwaarts zwak tot matig is en langs de kust af en toe vrij krachtig.

Zaterdagochtend is het in het zuidoosten overwegend bewolkt met kans op een bui. Elders is het droog en laat de zon zich regelmatig zien. In de middag wordt het ook in het zuidoosten zonnig en droog. Het wordt 16°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is boven land overwegend matig, langs de westkust vrij krachtig en neemt in de avond landinwaarts af naar zwak.

In de nacht naar zondag komen in het noorden enkele wolkenvelden voor, elders is het helder. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 11°C. In het noorden koelt het onder het wolkendek iets minder ver af en ligt het minimum omstreeks 14°C. De zuidwestelijke wind is boven land meest zwak, aan de kust matig.

Zondag overdag schijnt de zon geregeld en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van rond 16°C in het noorden tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en boven land matig, langs de kust soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/06/2022 04.08 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio