15.7 C
De Bilt

Af en toe zon en plaatselijk een lichte bui, morgen meer buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er staan geen waarschuwingen uit.

Vanmiddag wisselen zon en wolken elkaar af en plaatselijk komt een lichte bui voor. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig.
Vanavond is het half bewolkt en kan er in het zuidwesten een enkele bui van zee binnentrekken. De wind wordt zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting.

Komende nacht valt er in de zuidelijke helft een enkele bui. Het koelt af naar 13°C in het zuidwesten tot ca. 10°C in het noordoosten. Aan zee staat er een matige west- tot noordwestenwind die langs de noordkust eerst nog vrij krachtig is.

Morgenochtend schijnt af en toe de zon en trekken er een aantal buien van west naar oost over het land, met in het oosten kans op onweer. De zuidwestenwind draait naar west en is matig, langs de noordkust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er in de oostelijke helft enkele stevige buien, plaatselijk met onweer, hagel en windstoten tot 60 km/u. In de loop van de middag trekken de buien weg en breekt van het westen uit de zon steeds vaker door. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 17°C op de Wadden tot 21°C in het zuiden, bij een matige westenwind.
Morgenavond is het droog en zonnig. De westenwind draait geleidelijk naar zuidwest en is langs de kust matig, landinwaarts neemt de wind af naar zwak. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/07/2023 15.17 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio