9 C
De Bilt

Af en toe zon en vandaag plaatselijk (natte) sneeuw

Verwachting voor vandaag en morgen

Er is vrij veel bewolking en vooral in zuidwesten, midden en noordoosten valt er af en toe nog wat lichte natte sneeuw of regen. Vooral in het noordwesten schijnt ook de zon regelmatig. Aan het begin van de avond bereikt een neerslaggebied Limburg en kan het daar enige tijd licht sneeuwen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 1°C in Zuid-Limburg tot 5°C langs de kust. De noordoostelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Komende nacht is het in het oosten van het land overwegend bewolkt en kan er aanvankelijk in Limburg nog lichte sneeuw vallen. Mogelijk dat de sneeuw in de Limburgse heuvels even blijft liggen. In het westen overheersen de opklaringen en is het droog. De minimumtemperatuur ligt iets onder het vriespunt. De wind is noordelijk en zwak tot matig, langs de noordwestkust soms vrij krachtig.

Morgen overdag zijn er in het westen en noorden van het land brede opklaringen, met name langs de kust kan er een enkele bui voorkomen. In het zuidoosten overheerst de bewolking maar blijft het wel overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C. De noord- tot noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/04/2022 13.15 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio