9 C
De Bilt

Af en toe zon en vooral vanavond in het noorden af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er een afwisseling van wolken en zon. Het blijft vrijwel overal droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.
Vanmiddag neemt de bewolking verder toe. Het is vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 23°C in het zuiden. De westelijke wind is meest matig, in het noordelijk kustgebied neemt de wind toe naar vrij krachtig.
Vanavond is het bewolkt en in het noorden regent het af en toe. De westelijke wind is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er met name in de noordelijke helft van het land af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind draait van west naar noordwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er veel bewolking en komen er enkele buien voor. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.
Morgenmiddag verdwijnen de buien en wordt het uiteindelijk overal droog. Er komt geleidelijk ook af en toe zon. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C op de Wadden en 20°C in het oosten. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig, langs de westkust vrij krachtig en in het Waddengebied eerst krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is er af en toe zon en blijft het droog. De noordwestenwind is matig en in het noordelijk kustgebied eerst vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/07/2022 08.53 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio