13.6 C
De Bilt

Af en toe zon en vooral vanochtend nog een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend schijnt vooral in het zuidoosten de zon af en toe. In het noorden, westen en midden trekt er een enkele bui over. Er is weinig wind, langs de noordkust en op het IJsselmeer is de wind noordwestelijk en matig.
Vanmiddag is er naast bewolking ook af en toe zon. Op een enkele bui in het noordoosten na blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 17°C in het Waddengebied en 22°C in het zuiden. De wind komt uit het noorden en is matig.
Vanavond is er af en toe zon en blijft het droog. De wind is matig en komt uit het noorden, in het zuiden is er weinig wind.

Komende nacht blijft het droog. De temperatuur daalt naar ca. 9°C in het noorden en 12°C in het zuiden. In het zuiden is de wind noordoost en zwak tot matig, in het noorden is er weinig wind.

Morgenochtend schijnt de zon af en toe, het blijft droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig.
Morgenmiddag zijn er vooral in het midden en zuiden perioden met zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het Waddengebied tot lokaal 25°C in Limburg. De noordoostelijke wind is matig, aan zee soms vrij krachtig.
Morgenavond zijn er in het noorden opklaringen aanwezig, in het zuiden overheerst de bewolking. Het blijft overal droog. De wind is matig en komt uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/07/2022 06.07 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio