15.6 C
De Bilt

Af en toe zon en vrijwel overal droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af en blijft het vrijwel overal droog. In het binnenland is er eerst nog weinig wind, maar later komt er overal een matige wind uit het noordwesten te staan.
Vanmiddag schijnt de zon af en toe tussen de wolken door en kan er plaatselijk in het noorden en oosten een lichte bui voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 24° in het zuiden. De wind waait uit het noordwesten en is matig, in de noordelijke kustgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond drijft er in het noorden bewolking van zee binnen. Elders zijn er opklaringen. Het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het midden en zuiden neemt de wind af en aan het einde van de avond staat er amper wind.

Komende nacht is het droog. Het koelt af naar ongeveer 12°C. In het midden en zuiden staat weinig wind. Elders staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend komen veel wolkenvelden voor en is het droog. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het noordwesten.
Morgenmiddag is er eerst veel bewolking, maar van het zuidwesten uit breekt de zon steeds vaker door. In het noordoosten is er kans op wat lichte regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordoosten tot plaatselijk 23°C in het zuidwesten. De wind waait uit het noordwesten en is matig.
Morgenavond zijn er in het zuidwesten opklaringen, elders is het bewolkt. Het blijft droog. De wind neemt vrijwel overal af en aan het einde van de avond is er op de meeste plaatsen weinig wind. Alleen op het IJsselmeer en in de noordelijke kustgebieden staat er dan nog een matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/07/2022 09.04 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio