15 C
De Bilt

Af en toe zon, vanavond bewolkt en soms regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Er zijn wolkenvelden en plaatselijk is de zon nog even te zien. Geleidelijk wordt de bewolking van het westen uit dikker en vooral vanavond regent het dan van tijd tot tijd. De maximumtemperatuur ligt tussen 7°C plaatselijk in het noordoosten en 11°C in het zuidwesten. De zuidoostelijke wind draait naar zuid tot zuidwest en is matig, aan de westkust (vrij) krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het oosten tot 10°C langs de westkust. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In het westen draait de wind later in de nacht naar west.

Zaterdagochtend is het overwegend bewolkt met van tijd tot tijd buiige regen, met name in het noordwesten en midden kan er een klap onweer voorkomen. In de loop van de ochtend en middag wordt het van het noorden uit droger en komt er plaatselijk wat ruimte voor de zon. Vooral in het zuiden blijven echter buien mogelijk. De maximumtemperatuur komt rond 12°C uit. De wind draait in de loop van de dag van zuidwest naar noordwestelijke richtingen en is zwak tot matig. Langs de zuidwestkust is de wind nog lange tijd vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/11/2021 15.37 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio