14.7 C
De Bilt

Afnemende wind. Verder wisselend bewolkt en een bui.

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwing

Vanmiddag regent het eerst nog in het noordoosten. Elders breekt de zon door, maar er komen ook enkele buien voor, plaatselijk met onweer. De middagtemperaturen lopen uiteen van 16°C op de Wadden tot plaatselijk 21°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is in het noorden eerst nog vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7. Elders is de wind matig, aan de kust vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien, een enkele met onweer. In het noorden staat een matige wind uit het westen, elders is er weinig wind.

Komende nacht komt er nog een enkele bui voor. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, vlak aan zee eerst nog af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is er af en toe zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is er af en toe zon. Er is kans op een bui. De middagtemperatuur wordt ongeveer 21°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig.
Morgenavond zijn er opklaringen. Het blijft droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/07/2023 16.47 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio