9.9 C
De Bilt

Afwisseling van zon en wolken en kleine kans op een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er in het noorden opklaringen aanwezig, in het zuiden overheerst de bewolking. Het blijft overal droog. De wind is matig en komt uit het noordoosten.

Vannacht kan er in het zuiden en zuidoosten een enkele bui voorkomen. Elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, langs de kust vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking en zeer plaatselijk zou er nog een lichte bui kunnen vallen. De wind blijft uit het noordoosten waaien en is matig.
Morgenmiddag breekt vooral in het midden en zuiden de zon vaker door. Vooral in het oosten is er een kleine kans op een bui. De middagtemperaturen lopen uiteen van 20°C op de Wadden tot 26°C in het zuiden en oosten. De wind draait geleidelijk naar noord en is matig, in het Waddengebied soms vrij krachtig.
Morgenavond schijnt de zon eerst nog af en toe. De kans op een bui in het zuiden van Limburg neemt geleidelijk af. Landinwaarts is er weinig wind, in de kustgebieden staat er een matige noordenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/07/2022 22.22 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio