25.3 C
De Bilt
dinsdag, 9 augustus 2022

Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het bewolkt en valt er regelmatig regen of motregen. De temperatuur daalt niet en blijft rond 10°C liggen. De zuidwestenwind neemt toe naar vrij krachtig, langs de kust en boven het IJsselmeer naar krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Overdag is het aanvankelijk bewolkt en regenachtig. In de loop van de ochtend wordt het droger maar komen er ook enkele buien voor. De middagtemperatuur ligt rond 8°C. De westelijke wind is vrij krachtig tot krachtig, langs de kust hard tot stormachtig, 7-8 Bft. Landinwaarts komen er windstoten voor van ca. 70 km/u, in de kustgebieden tot ca. 80 km/u en in het Waddengebied in de middag tot ca. 90 km/u. In de loop van avond draait de wind naar het noordwesten en neemt dan geleidelijk af.

In de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt en trekken er enkele winterse buien over het land. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 2°C. De noordwestelijke wind is matig, aan de kust krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Donderdag overdag is het wisselend bewolkt met enkele buien, soms met hagel of natte sneeuw. De middagtemperatuur ligt rond 5°C en de noordwestelijke wind is matig, aan de kust af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/12/2021 03.33 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio