20.8 C
De Bilt

Bewolkt, eerst nog lichte regen. Overdag en zaterdag zonnig en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.

Vannacht wordt het geleidelijk overal droog. De minimumtemperaturen liggen rond 14°C. Landinwaarts staat er weinig wind, langs de kust is de wind noordwest en matig.

Vanochtend is het droog en breekt de zon steeds vaker door. Er is weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige noordenwind.
Vanmiddag schijnt de zon af en toe en blijft het droog. Het is vrij koel met maximumtemperaturen die uiteenlopen van 19°C in het noordwesten tot 23°C in het zuidoosten. De noord- tot noordwestenwind is zwak tot matig.
Vanavond is het wisselend bewolkt en droog. Er staat weinig wind, in de kustgebieden draait de matige wind geleidelijk naar noordoost.

Komende nacht zou er in het zuidoosten een enkele bui kunnen voorkomen, elders blijft het droog. Plaatselijk kan er mist ontstaan. Bij weinig wind koelt het af naar 10°C in het noorden tot 14°C in het zuiden.

Morgenochtend is het overal droog en komt er geleidelijk meer ruimte voor de zon. Er is weinig wind, boven het IJsselmeer en in het Waddengebied staat een matige noordwestenwind.
Morgenmiddag is het zonnig en droog. Met maximumtemperaturen van 20°C aan de noordkust tot 27°C in het zuidoosten wordt het iets warmer dan vandaag. Aan de wind verandert weinig.
Morgenavond blijft het droog. Landinwaarts staat er weinig wind, in het westelijk kustgebied steekt een matige oost- tot zuidoostenwind op. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/07/2022 03.55 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio