15.5 C
De Bilt
donderdag, 28 september 2023

Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vannacht valt er nagenoeg overal regen en motregen. De meeste regen valt in het zuiden. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is in het midden en zuiden westelijk en overwegend matig. In het noorden draait de wind naar noordoost.

Vanochtend is het bewolkt en regenachtig. In de zuidelijke helft van het land staat er een matige wind uit westelijke richtingen. In de noordelijke helft is de wind noordoost en matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanmiddag is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In het noorden wordt het geleidelijk droog. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. In de loop van de middag draait de wind van het noorden uit geleidelijk op steeds meer plaatsen naar een noordoostelijke richting. In het zuiden van Limburg gebeurt dit pas aan het einde van de middag.
Vanavond regent het in het zuiden nog. De laatste regen verlaat het uiterste zuiden rond middernacht. In de tweede helft van de avond begint het in het noorden op te klaren. De noordoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied, vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht valt in het zuiden nog af en toe regen. De minima liggen tussen 5°C in het zuidwesten en -1°C in het noordoosten. De wind is noordoost, matig, aan de kust vrij krachtig of krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er in het zuiden eerst nog bewolking. Elders is het zonnig. De noordoostenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.
Morgenmiddag is het zonnig. De middagtemperatuur ligt rond 10 °C. De noordoostenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.
Morgenavond is het eerst zonnig. De noordoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/04/2023 00.40 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio