Bewolkt en geregeld (mot)regen. Overdag enkele buien. Maandag meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en het motregent en regent van tijd tot tijd. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee westelijk en vrij krachtig tot krachtig, van het noorden uit draait de wind naar noordwest. De minima lopen uiteen van 7°C in het zuidoosten tot 10°C aan de kust.

In de ochtend trekt de regen snel zuidoostwaarts. Van het noorden uit breekt de zon af en toe door, maar er trekken dan ook enkele buien over met later aan de kust een kleine kans op onweer en hagel. De maxima liggen rond 9°C. De noordwestenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de avond wordt de wind noordelijk en sterven de buien landinwaarts uit.

In de nacht naar maandag is het landinwaarts helder, plaatselijk ontstaat grondmist. Aan de kust komen nog enkele wolkenvelden voor. De minima liggen tussen 7°C aan de noordwestkust tot dicht bij het vriespunt plaatselijk in het oosten. De wind is noord tot noordoost en zwak, aan de kust matig tot vrij krachtig.

Maandag overdag zijn er flinke zonnige perioden, alleen in het noordelijk kustgebied is nog een enkele lichte bui mogelijk. De maxima liggen rond 8°C. De wind is noordoostelijk en matig, aan de kust aanvankelijk af en toe vrij krachtig. Later op de dag wordt de wind in de noordelijke helft zwak tot matig uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/11/2021 02.08 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio