22.7 C
De Bilt

Bewolkt en grijs met soms (mot)regen. Overdag van het westen uit zon

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Het is voorlopig bewolkt en grijs met lokaal lichte motregen. In de loop van de nacht gaat er op steeds meer plaatsen lichte regen of motregen vallen. De temperatuur ligt vannacht landinwaarts rond 5°C, langs de kust loopt de temperatuur geleidelijk op naar 10°C aan het einde van de nacht. De wind komt overal uit zuid tot zuidwest en is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer vannacht soms vrij krachtig, 5 Bft.

In de ochtend trekken bewolking en neerslag zuidoostwaarts en breekt de zon van het noordwesten uit op steeds meer plaatsen door. De laatste neerslag verlaat halverwege de middag het uiterste zuidoosten. Met een maximumtemperatuur van ca. 11°C wordt het zachter dan de afgelopen dagen. In de loop van de ochtend draait de wind van zuidwest naar westelijke richtingen en is daarbij langs de kust matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig, 6 Bft.

In de nacht van woensdag op donderdag zijn er opklaringen, afgewisseld door wolkenvelden en blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiten van 9°C aan zee tot lokaal 3°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit westelijke richtingen.

Donderdag overdag is het overwegend bewolkt, wellicht dat in het zuiden de zon soms te zien is. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/11/2021 00.52 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio