15.8 C
De Bilt

Bewolkt en meest droog, in het westen zonnige perioden

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het meest bewolkt maar in het westen komen er geleidelijk opklaringen. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De minima liggen rond 13°C. De noordwestelijke wind is overwegend matig.

Vandaag overdag zijn er in het westen zonnige perioden, in het oosten blijft het waarschijnlijk bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog, met name in het noordoosten kan er wat lichte regen vallen. De maxima liggen rond 20°C. De wind is matig en komt uit een noordwestelijke richting, in de avond neemt de wind af naar zwak maar blijft matig aan de kust en op het IJsselmeer.

In de nacht naar maandag zijn er in het westen brede opklaringen terwijl het in het oosten overwegend bewolkt blijft. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt in het westen rond 10°C en in het oosten koelt het af tot 13°C. De noord- tot noordwestelijke wind is zwak, aan de kust en op het IJsselmeer matig.

Maandag overdag zijn er in het westen zonnige perioden terwijl in het oosten aanvankelijk nog veel bewolking voorkomt. In de loop van de dag ontstaan er in het oosten opklaringen en zal ook daar van tijd tot tijd de zon te zien zijn. Het blijft overwegend droog en de maximumtemperatuur is ongeveer 21°C. De overwegend noordelijke wind blijft landinwaarts zwak, in de kustprovincies en op het IJsselmeer trekt de wind in de loop van de dag aan naar matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/06/2021 23.53 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio