9.8 C
De Bilt

Bewolkt en overdag vooral in de noordelijke helft regen en motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er in het westen en noorden plaatselijk lichte regen. De minimumtemperatuur ligt rond 17°C. Landinwaarts staat er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer een matige wind uit richtingen tussen zuid en zuidoost.

Vanochtend is het zwaar bewolkt. Van het westen uit gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind neemt toe naar matig en komt uit het zuidwesten.
Vanmiddag is het zwaar bewolkt en valt er vooral in de noordelijke helft van het land regen en motregen. De temperatuur ligt tussen 18°C in het noordwesten en 25°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond is het bewolkt en valt er plaatselijk nog wat regen of motregen. In het zuidoosten is er kans op een bui, mogelijk met onweer. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig.

Komende nacht valt er plaatselijk regen of motregen. Het koelt af naar circa 17°C. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en plaatselijk valt er lichte regen. Van het noorden uit wordt het op steeds meer plaatsen droog en breekt af en toe de zon door. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.
Morgenmiddag is het in de zuidelijke helft van het land eerst nog bewolkt en kan er soms nog regen of een bui voorkomen. In de noordelijke helft is het droog en schijnt geregeld de zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het midden en zuiden van het land. De wind komt uit het noorden en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.
Morgenavond zijn er opklaringen en wordt het overal droog. Er staat weinig wind. Aan zee staat een matige wind die eerst uit het noorden komt en later uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/07/2022 00.19 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio