17.1 C
De Bilt

Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het overal bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De matige wind neemt aan de kust toe naar vrij krachtig en komt uit een west- tot zuidwestelijke richting. In de avond neemt de wind verder toe en wordt langs de kust krachtig, 6 Bft, in het Waddengebied mogelijk hard, 7 Bft.

In de nacht naar donderdag is er vrij veel bewolking en is het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt tussen de 2°C in het zuidoosten tot 6°C in het noordwesten. Er staat een matige, in het noorden vrij krachtige zuidwestenwind. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig, in het Waddengebied soms hard.

Donderdagochtend is het bewolkt en trekt er een gebied met regen en motregen van noordwest naar zuidoost over het land. In de loop van de middag wordt het van het noordwesten uit droog en breekt op steeds meer plaatsen de zon door. In de avond trekken er weer enkele buien over. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De matige tot vrij krachtige, langs de kust krachtige wind is aanvankelijk zuidwest, maar draait gedurende de dag naar west tot noordwest en neemt daarbij geleidelijk af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/01/2022 09.56 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio