Bewolkt en plaatselijk mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is op de meeste plaatsen bewolkt, in het oosten komt plaatselijk mist voor. In het noordwestelijk kustgebied kan wat lichte regen vallen De minimumtemperatuur ligt landinwaarts rond 5°C, aan de kust blijft het enkele graden zachter. In het midden en zuiden staat er weinig wind, in het noorden staat er een zwakke, in het Waddengebied matige westelijke wind.

Overdag trekt de mist in het oosten op en vooral in Limburg kan de zon doorbreken. Elders blijft de bewolking overheersen en in het noordwestelijk kustgebied valt af en toe regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 6°C daar waar lage bewolking lang blijft hangen tot 10°C in het Waddengebied. De wind wordt zwak tot matig en zuidelijk, langs de kust zuidwestelijk.

In de nacht naar donderdag is er vrij veel bewolking en vooral in het noordwesten valt af en toe lichte regen. Vooral in het zuidoosten komt ook (dichte) mist voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets onder het vriespunt in het zuidoosten tot ca. 8°C in het Waddengebied. Er staat een zwakke, langs de kust en op het IJsselmeer matige zuid- tot zuidwestenwind. In de loop van de nacht draait de wind langs de kust naar noordwest.

Donderdag is er aanvankelijk veel bewolking en in het zuidoosten komt plaatselijk (dichte) mist voor. Een zone met af en toe regen boven het noordwesten trekt in de loop van de dag over ons land zuidoostwaarts. Vanaf het einde van de ochtend breekt van het noordwesten uit de zon af en toe door maar kan er tegelijkertijd een enkele bui overtrekken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidoosten tot 9°C in het westen en noorden. De wind draait in de loop van de dag van zuidwest naar west tot noordwest en neemt langs de kust toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/11/2021 22.57 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio