13.9 C
De Bilt

Bewolkt en soms (mot)regen. Van het noordwesten uit opklarend

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en van tijd tot tijd valt er regen of motregen. In de tweede helft van de ochtend breekt de zon van het noordwesten uit op steeds meer plaatsen door en wordt het droog. De laatste neerslag verlaat halverwege de middag het uiterste zuidoosten. Het wordt vanmiddag circa 11°C. In de loop van de ochtend draait de wind van zuidwest naar westelijke richtingen en is dan matig, langs de kust matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig, 6 Bft.

Komende nacht zijn er opklaringen, afgewisseld door wolkenvelden en blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van lokaal 3°C in het zuidoosten tot 9°C aan zee. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit westelijke richtingen.

Donderdag overdag is het overwegend bewolkt, wellicht dat in het zuiden de zon soms te zien is. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/11/2021 07.02 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio