17.2 C
De Bilt

Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vannacht valt er af en toe wat lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig en eerst nog krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanochtend is het bewolkt. In het noordoosten valt soms nog wat motregen. De wind uit het zuidwesten is zwak tot matig.
Vanmiddag begint overwegend droog. Later kan wat regen vallen. Aan het einde van de middag kan in het zuidwesten de zon nog even tevoorschijn komen. De maximumtemperatuur varieert van 12°C in het noorden tot 16°C in het zuiden. De wind uit zuidelijke richtingen is overwegend matig.
Vanavond is de zon in het zuiden misschien nog even te zien. Verder is het bewolkt en regent het in het noorden af en toe. De wind is zuidelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht is er een enkele bui. Het koelt nauwelijks af met een minimumtemperatuur rond 10 graden. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien, in het oosten en zuiden komt later plaatselijk ook onweer voor. De wind uit het zuidwesten is boven land matig tot vrij krachtig, langs de kust soms krachtig, met windkracht 5 tot 6.
Morgenmiddag schijnt af en toe de zon, maar zijn er met name in de zuidoostelijke helft enkele buien, daar is ook onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 15 graden. De wind uit het zuidwesten is boven land meest matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Morgenavond wordt het geleidelijk overal droog en klaart het steeds meer op. De wind uit het zuidwesten neemt boven land af naar zwak of matig, aan zee waait het soms nog vrij krachtig, windkracht 5.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/03/2023 00.22 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio