9.8 C
De Bilt

Bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is het bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regent het. De minima liggen tussen 6°C in het noorden en 10°C in het zuidwesten. Er staat een matige, langs de westkust vrij krachtige westenwind. In het noorden en noordoosten wordt de wind zwak.

Overdag blijft het bewolkt en er zijn perioden met (mot)regen. De maxima lopen uiteen van 9°C in het uiterste noordoosten tot plaatselijk 12°C in het uiterste zuidwesten. De westelijke wind is matig, langs de westkust (vrij) krachtig. In het noordoosten is de wind in de ochtend zwak.

In de nacht naar woensdag is het nog steeds bewolkt maar wordt het wel op steeds meer plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C en de wind wordt zuidwest, matig, aan de kust krachtig.

Woensdag overdag is er in het algemeen veel bewolking en vooral in de middag zijn er perioden met regen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 11°C en de zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig, aan de westkust af en toe hard. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/04/2022 23.21 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio