15.6 C
De Bilt

Bewolkt en vanmiddag nog lichte regen.

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bijna overal bewolkt en met uitzondering van het zuidoosten valt er lokaal lichte regen. In het zuidoosten kan de zon nog af en toe doorbreken. Vanavond wordt het op de meeste plaatsen droog en klaart het hier en daar op. Het wordt niet warmer dan ongeveer 16°C, in het uiterste zuidoosten ligt de temperatuur enkele graden hoger. De wind komt uit een noord- tot noordoostelijk richting en is matig boven land, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Komende nacht is het in het noorden en midden deels opgeklaard. In het zuiden overheerst de bewolking en kan er een bui voorkomen. Het koelt af naar ca. 11°C in opklaringsgebieden en 14°C onder de bewolking in het zuiden. De wind komt uit het noord tot noordoosten en is zwak tot matig, langs de westkust mogelijk vrij krachtig.

Morgen overdag wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. In het zuiden is de bewolking dikker en valt er af en toe regen. Met ongeveer 15°C in de kustgebieden tot rond 19°C in het (zuid)oosten blijft het vrij koel. De wind is noordoost, meest matig en langs de zuidwestkust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/06/2021 15.20 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio