1.7 C
De Bilt

Bewolkt, in de avond van het noordwesten uit regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog. De minima liggen rond of iets boven het vriespunt. Er staat weinig wind.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en droog. De wind wordt zwak tot matig en gaat uit een zuidelijke richting waaien.
Vanmiddag is het overwegend bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 5°C in het noorden en dicht bij het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied neemt de wind toe tot vrij krachtig.
Vanavond gaat het van het noordwesten uit regenen. In het zuidoosten is er later in de avond kans op (natte) sneeuw. De zuidwestenwind is zwak tot matig. In de kustgebieden wordt de vrij krachtige wind uit een noordelijke richting.

Komende nacht regent het af en toe. In het zuidoosten valt ook sneeuw en met name in Limburg kan dat een sneeuwdek van enkele centimeters opleveren en dus gladheid. De minimumtemperatuur ligt tussen de 5°C in het noordwestelijk kustgebied en rond het vriespunt in het zuidoosten van het land. De wind draait van zuidwest naar noordwest en is zwak tot matig. In de westelijke kustgebieden is de noordelijke wind af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het in het zuidoosten bewolkt met wat (natte) sneeuw. Elders is er af en toe zon en op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en is er kans op een bui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noorden tot iets boven het vriespunt in Zuid-Limburg. De noordelijke wind is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De noordelijke wind is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/01/2023 00.21 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio