14.2 C
De Bilt

Bewolkt, in het noorden en oosten later zon. Morgen af en toe motregen

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er veel bewolking en mogelijk valt er in het noorden en later oosten plaatselijk lichte regen. In het noordoosten is de zon later af en toe te zien. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. In het noordelijk kustgebied is de wind eerst nog hard, windkracht 7.
Vanmiddag zijn er in het noorden en noordoosten zonnige perioden. In het zuiden blijft het bewolkt. Op de meeste plaatsen is het droog, maar vooral in het oosten kan wat regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6. Later in de middag neemt de wind iets af.
Vanavond wordt het van het zuidwesten uit weer overal bewolkt en in het zuidwesten gaat het af en toe motregenen. In het noordoosten blijft het droog. De wind uit west tot noordwest is zwak tot matig, aan zee soms vrij krachtig.

Komende nacht valt er in het zuidwesten af en toe (mot)regen, elders blijft het overwegend droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 7°C in het zuidwesten tot 2°C in het noordoosten. Er staat een zwakke tot matige, langs de kust eerst vrij krachtige, noordwestenwind.

Morgenochtend blijft het bewolkt en regenachtig in het zuidwesten, in het noordoosten is het droog en breekt de zon af en toe door. Er is weinig wind.
Morgenmiddag raakt het vrijwel overal weer bewolkt en valt er vooral in het midden wat lichte (mot)regen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.
Morgenavond blijft het bewolkt en valt er af en toe lichte regen of motregen. Landinwaarts staat weinig wind, in de kustgebieden steekt een matige west- tot zuidwestenwind op. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/02/2023 05.56 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio