6.4 C
De Bilt

Bewolkt, in het noorden en oosten ook zon. Morgen af en toe motregen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag zijn er in het noorden en noordoosten zonnige perioden. In het zuiden en zuidwesten blijft het bewolkt en daar valt plaatselijk (mot)regen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit west tot noordwest en is overwegend matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied is de wind soms krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het in het zuidwesten en zuiden bewolkt en daar gaat plaatselijk motregen vallen. Op andere plaatsen blijft het overwegend droog met vooral in het noorden en oosten opklaringen. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het Waddengebied is de wind af en toe nog krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er in het zuidwesten en uiterste zuiden af en toe motregen, elders blijft het droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 1°C plaatselijk in het midden en noorden tot 7°C in het zuidwesten. Er staat een zwakke tot matige, langs de kust eerst vrij krachtige, noordwestenwind.

Morgenochtend blijft het in het zuidwesten bewolkt met van tijd tot tijd regen. Op andere plaatsen breekt de zon af en toe door en is eerst in het noordoosten plaatselijk mist mogelijk. Er is weinig wind.
Morgenmiddag is het in het westen en later ook het midden bewolkt met af en toe motregen. Verder naar het oosten blijft het droog met af en toe zon. De middagtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.
Morgenavond wordt het overal bewolkt en valt er af en toe motregen. Landinwaarts staat weinig wind, in de kustgebieden steekt een matige west- tot zuidwestenwind op. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/02/2023 15.02 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio