13.6 C
De Bilt

Bewolkt, in het zuidoosten opklaringen. Morgen van tijd tot tijd motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is er veel bewolking en in het noorden en noordwesten kan plaatselijk wat motregen vallen. In het zuidoosten zijn er eerst nog enkele opklaringen. Er staat weinig wind, alleen in het noorden staat een matige wind uit west tot zuidwest.

Komende nacht gaat er op steeds meer plaatsen af en toe motregen vallen. In het zuidoosten blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen -2°C in Zuid-Limburg en +5°C op de Wadden. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidwest tot west.

Morgenochtend is het bewolkt. Af en toe valt er (mot)regen. Er staat een matige wind uit het zuidwesten, aan zee matig tot vrij krachtig uit het westen.
Morgenmiddag is er veel bewolking en zijn er perioden met motregen. De maximumtemperatuur ligt tussen 3°C in het zuidoosten en 8°C aan zee. Er staat een matige wind uit zuidwest tot west, aan zee is de wind (vrij) krachtig uit het westen, windkracht 5-6.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en valt er vooral in het midden en zuiden nog af en toe motregen. Er staat een matige wind uit het westen. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/01/2023 19.15 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio