21.6 C
De Bilt

Bewolkt, maar geleidelijk meer zon en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.

Vanochtend is het op veel plaatsen bewolkt. Op een enkele plaats kan er nog wat lichte regen vallen. In de loop van de ochtend breekt de zon steeds vaker door en wordt het overal droog. Er is weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordwesten.
Vanmiddag schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 19°C in het noordwesten tot 24°C in het zuidoosten. De noord- tot noordwestenwind is zwak tot matig.
Vanavond is het wisselend bewolkt en droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht zou er in het zuidoosten een enkele bui kunnen voorkomen, mogelijk met onweer. Elders blijft het droog. Plaatselijk kan er mist ontstaan. Het koelt af naar 10°C in het noorden tot 14°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het overal droog en is het zonnig. In het noordoosten komen eerst nog wolkenvelden voor. Er is weinig wind, boven het IJsselmeer en in het Waddengebied staat een matige noordwestenwind.
Morgenmiddag is het zonnig en droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 20°C aan de noordkust en 27°C in het zuidoosten. Er is weinig wind.
Morgenavond blijft het droog. Landinwaarts staat er weinig wind, in het westelijk kustgebied steekt een matige wind op uit het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/07/2022 08.38 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio