12.3 C
De Bilt

Bewolkt met af en toe regen. Zaterdag droog, af en toe zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er af en toe regen. In het noordoosten blijft het zo goed als droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het noordoosten tot 9°C in het zuidwesten. De oostelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.

Vanochtend is het bewolkt met af en toe regen of motregen. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig. In de noordelijke helft blijft de wind oostelijk.
Vanmiddag is het bewolkt met soms lichte regen of motregen. Later wordt het in het zuiden droger en breekt mogelijk de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het uiterste noorden tot ca. 17°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond is het bewolkt en wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind draait naar west en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind draait naar noordwest en is matig, langs de kust eerst vrij krachtig.

Morgenochtend is er op de meeste plaatsen veel bewolking. In het noorden breekt de zon geleidelijk door. Het is droog. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordwest.
Morgenmiddag schijnt de zon af en toe, al overheerst de bewolking aanvankelijk in het oosten en zuidoosten. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperaturen lopen uiteen van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 17°C in het zuiden. Er staat weinig wind, langs de kust is de noordwestenwind matig.
Morgenavond raakt het in het noorden weer bewolkt, elders zijn er opklaringen. De wind draait naar noordoost en is zwak, langs de kust matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/04/2023 03.35 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio