2.2 C
De Bilt

Bewolkt. Morgenavond van het noordwesten uit regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt en blijft het droog. De grootste kans op een opklaring is in het zuidoosten. De temperatuur ligt rond 2°C. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten.
Vanavond blijft het overwegend bewolkt en droog. Mogelijk komen in het zuidoosten enkele opklaringen. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten.

Vannacht blijft het droog met in het zuidoosten plaatselijk kans op mist. De minima lopen uiteen van +1°C in het noorden en westen tot plaatselijk -2°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en droog. De wind wordt zwak tot matig en gaat uit een zuidelijke richting waaien.
Morgenmiddag is het overwegend bewolkt. Aan het einde van de middag kan er in het Waddengebied wat regen gaan vallen, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen +5°C in het noorden en rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied neemt de wind toe tot vrij krachtig.
Morgenavond gaat het van het noordwesten uit regenen. In het zuidoosten is er later in de avond kans op (natte) sneeuw. De zuidwestenwind is zwak tot matig. In de kustgebieden wordt de vrij krachtige wind uit een noordelijke richting.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/01/2023 13.51 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio