15.6 C
De Bilt

Bewolkt, regenachtig en koel. Donderdag in het zuidwesten droger

Verwachting voor vandaag en morgen

Bewolkt en perioden met (mot)regen, in het oosten en noordoosten later met een buiig karakter. Vooral in het oosten kan het vanochtend lang nevelig blijven. Het is koel met een maximumtemperatuur rond 17°C. De wind is noordwestelijk en matig. In de avond draait de wind naar west en neemt langs de westkust toe naar vrij krachtig.

In de nacht naar donderdag is het overwegend bewolkt en met name in het noordoosten valt nog van tijd tot tijd buiige regen. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De noordwestelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het noordoosten wordt de wind zwak en variabel.

Donderdag overdag is er vooral in de noordelijke helft nog veel bewolking aanwezig en daar valt zo nu en dan regen. In de zuidelijke helft is het droger en komt vooral in de middag ook de zon zo nu en dan tevoorschijn. De middagtemperatuur varieert van 17°C in het noordwesten tot 20°C in het zuiden. De westenwind is meest matig, langs de zuidwestkust mogelijk vrij krachtig. In het noordoosten is de wind zwak en variabel. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/06/2021 07.09 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio