26.6 C
De Bilt
zondag, 14 augustus 2022

Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en op veel plaatsen regent of motregent het. De maximumtemperaturen ligt tussen 7°C in het zuidoosten en 10°C in het westen. De westelijke wind is meest matig, in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is het overwegend bewolkt en zijn er perioden met (mot)regen. De temperatuur daalt niet of nauwelijks en blijft rond 8°C liggen. De zuidwestenwind neemt toe naar vrij krachtig, langs de kust en boven het IJsselmeer tot hard, 7 Bft.

Woensdag overdag is het aanvankelijk bewolkt en in de ochtend trekt een gebied met regen van west naar oost. Daarna klaart het wat op maar er trekken dan ook enkele buien over. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, 6-7 Bft en in de middag tijdelijk stormachtig, 8 Bft. Landinwaarts komen er windstoten voor rond 70 km/u, in de kustgebieden tot 80 km/u en in het noordelijk kustgebied in de middag mogelijk rond 90 km/u. In de loop van avond draait de wind naar het noordwesten en neemt dan geleidelijk af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/11/2021 14.56 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio