-2 C
De Bilt

Bewolkt, vannacht in het zuiden ook opklaringen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het op de meeste plaatsen bewolkt, maar in het zuiden is er eerst weinig bewolking. In de opklaringen is het nevelig met enkele mistbanken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het Waddengebied tot -4°C plaatselijk in het zuiden. Het is nagenoeg windstil, alleen in het noordelijk kustgebied staat er een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Overdag is het bewolkt, maar wel droog. De maximumtemperatuur ligt rond 4°C. In de zuidelijke helft van het land staat er amper wind, in de noordelijke helft is de wind zwak zuidwestelijk.

In de nacht naar woensdag is het bewolkt en nagenoeg overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het uiterste zuidoosten tot 4°C in het noordwesten. Boven land staat er een zwakke zuidwestenwind, langs de kust staat er een matige westelijke wind.

Woensdag overdag is het bewolkt en in het noorden valt soms wat lichte regen. De maxima lopen uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De wind wordt geleidelijk overal west en neemt boven land toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/01/2022 23.44 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio