Bewolkt, vanochtend regen en later opklaringen

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Er is veel bewolking en vooral in het noordwesten valt af en toe lichte (mot)regen. In het zuidoosten zijn er opklaringen en komen plaatselijk mistbanken voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -2°C plaatselijk in het zuidoosten tot +7°C in het Waddengebied. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is zwak tot matig.

Overdag is er aanvankelijk veel bewolking en in het zuidoosten zijn er in de ochtend plaatselijk mistbanken. Een zone met regen boven het noordwesten trekt in de ochtend zuidoostwaarts. Vanaf het einde van de ochtend breekt van het noordwesten uit de zon door en wordt het op een enkele bui na droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidoosten tot 9°C in het westen en noorden. De wind draait in de loop van de dag naar west tot noordwest en neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig.

In de nacht naar vrijdag is het wisselend bewolkt met later in het westen enkele buien. In het zuidoosten kunnen er mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van 5°C langs de kust tot 0°C in het zuidoosten bij een zwakke tot matige zuidwestenwind. Langs de kust is de wind westelijk en vrij krachtig.

Vrijdagochtend is er in het oosten nog kans op een bui en elders is de zon mogelijk even te zien. In de middag neemt de bewolking toe en gaat het van het westen uit regenen. In de avond is er in het oosten ook natte sneeuw mogelijk. In het westen wordt het dan droog, al is er langs de kust kans op een bui. De wind wordt zuidelijk en neemt flink toe. Boven land naar matig tot vrij krachtig en langs de noordwestkust naar hard, 7 Bft. Langs de Wadden is er vanaf de middag kans op zware windstoten rond 75 km/uur. Later in de avond neemt de wind weer af. De temperatuur blijft steken bij een graad of 5. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/11/2021 02.42 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio Online kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img