15.8 C
De Bilt

Bewolkt, zacht en soms motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is vannacht bewolkt met plaatselijk motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het oosten tot 7°C aan zee. Er staat een matige zuidwestelijke wind. Aan zee en boven het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.

Overdag is het grotendeels bewolkt, vooral in de ochtend kan de zon nog even te zien zijn. Vooral in het noorden en midden kan het plaatselijk motregenen. De maximumtemperatuur ligt tussen 8°C in het noordelijk kustgebied en 12°C in het zuidwesten. De wind is west tot zuidwest en overwegend matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

In de nacht naar woensdag blijft het bewolkt en neemt de kans op motregen toe. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig.

Woensdag overdag verandert er weinig, al gaat het in de midden en avond op meer plaatsen af en toe licht regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit zuidwest tot west en is boven land matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. Later op de dag neemt de wind af naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/02/2022 00.27 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio