7.2 C
De Bilt

Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In het zuidwesten veel regen, plaatselijk meer dan 50 mm in 24 uur. (code geel)

Vannacht zijn er buien. Met name in het zuidwesten kan er onweer en veel regen voorkomen. In de tweede helft van de nacht wordt het in het noorden en oosten droog, maar daar kan wel dichte mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C in het noorden en 9°C langs de kust. Boven land is er weinig wind. Langs de kust staat er een matige wind uit het westen. Bij buien kunnen langs de kust heel plaatselijk windstoten voorkomen.

Vanochtend is het half bewolkt en komen er in de kustprovincies enkele buien voor, soms met onweer. In het noordoosten is er tot ver in de ochtend kans op mist, in de rest van het land is de zon af en toe te zien. De westelijke wind is zwak tot matig langs de kust, elders is er weinig wind.
Vanmiddag wisselen zon en bewolking elkaar af. Verspreid over het land komen enkele kortdurende buien voor. In het zuidwesten vallen meer buien en is er aanhoudend kans op onweer en veel regen. De maximumtemperatuur wordt slechts 14°C. De westelijke wind is zwak tot matig langs de kust, elders is er weinig wind.
Vanavond wordt het boven land op de meeste plaatsen droog met opklaringen. In het zuidwesten blijft een enkele bui mogelijk. De westelijke wind is zwak tot matig langs de kust, elders is er weinig wind.

Komende nacht komen er in de kustgebieden nog buien voor. Elders is het droog en zijn er opklaringen. Op veel plaatsen ontstaat er (dichte) mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C in het noorden en 9°C langs de kust. Er is weinig wind.

Morgenochtend begint op veel plaatsen met mist. De mist verdwijnt in de loop van de ochtend. In de kustgebieden komt nog een enkele bui voor. Er is weinig wind.
Morgenmiddag zijn er wolkenvelden, maar plaatselijk is er ook ruimte voor de zon. Vooral in het noorden en westen is er kans op enkele buien. De middagtemperatuur ligt op ongeveer 14°C. Er is weinig wind. In de tweede helft van de middag neemt de wind langs de kust toe.
Morgenavond zijn er opklaringen en is het droog. Er is weinig wind boven land, langs de kust is de wind matig uit verschillende windrichtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/09/2022 00.03 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio