22.7 C
De Bilt

Buien, plaatselijk met onweer en hagel. Morgen meest droog

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Vanmiddag zijn er perioden met zon. In het westen is het op de meeste plaatsen droog. In het midden en oosten komen er meerdere buien voor. Bij buien kan het onweren en is er kans op hagel. In de loop van de middag nemen de buien in de zuidelijke helft in aantal af. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De westenwind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond trekken er opnieuw buien over het land. De wind komt uit west tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht is er vooral in het noorden en oosten nog een enkele bui. In de rest van het land wordt het droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zuidwest en neemt gedurende de nacht af. Op de Wadden blijft de wind krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend blijft het op de meeste plaatsen droog en is de zon af en toe te zien. In het zuiden is er meer bewolking en in het grensgebied met België kan het regenen. De wind is westelijk en neemt af naar matig.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. In het grensgebied met België is er meer bewolking en misschien ook regen. De middagtemperatuur komt uit rond 17°C. De wind neemt steeds verder af en is alleen in het noorden nog matig.
Morgenavond verdwijnt de meeste bewolking en wordt het overal droog. Er staat weinig wind. Alleen langs de Wadden staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/10/2022 13.39 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio