12.7 C
De Bilt

Buien, plaatselijk met onweer

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend komen er vooral in de kustgebieden en in de noordelijke helft enkele buien voor. Plaatselijk is er kans op onweer. Elders schijnt van tijd tot tijd de zon. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de westkust vrij krachtig.
Vanmiddag schijnt af en toe de zon, maar komen er ook buien voor. Vooral landinwaarts is er daarbij kans op onweer. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C aan de kust en 23°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst vrij krachtig.
Vanavond verdwijnen de buien geleidelijk en wordt het overwegend droog. De wind uit zuidelijke richtingen waait aan de kust matig, landinwaarts staat later weinig wind.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog en ontstaat er vooral in het noorden en noordwesten plaatselijk mist. De minimumtemperaturen liggen rond 11°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend komt er in het begin plaatselijk mist voor, vooral in het noorden en noordwesten. Verder is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in het westen ontstaan enkele buien. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het zuiden.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met talrijke buien. Landinwaarts kan er daarbij onweer voorkomen. Plaatselijk kan 20 mm regen vallen. De maximumtemperaturen liggen rond 21°C. Langs de kust staat een matige wind uit het westen, landinwaarts is er weinig wind.
Morgenavond komen er nog steeds buien voor, al worden het er geleidelijk minder. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/08/2023 06.49 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio