13.6 C
De Bilt

Buien, soms met onweer.

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het op de meeste plaatsen droog, alleen langs de kust kan er een bui voorkomen. De minimumtemperatuur komt uit rond 13°C. Er is weinig wind. In het zuidwesten en aan de westkust staat een matige, later aan de kust vrij krachtige zuidwestenwind.

Vanochtend schijnt eerst de zon volop. Aan de westkust en in het noordwesten komen er geleidelijk enkele buien, mogelijk met onweer. De zuidwestenwind is matig, langs de westkust vrij krachtig.
Vanmiddag schijnt af en toe de zon, maar komen er ook buien voor. Vooral verder landinwaarts is daar onweer bij mogelijk. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C aan de kust en 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst vrij krachtig.
Vanavond verdwijnen de buien geleidelijk en wordt het overwegend droog. De wind uit zuidelijke richtingen waait aan de kust matig, landinwaarts staat later weinig wind.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog en ontstaat er vooral in het noorden en noordwesten plaatselijk mist. De minima liggen rond 11°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost de mist op en is het wisselend bewolkt. Vooral in het westen ontstaan enkele buien. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige zuidelijke wind.
Morgenmiddag is het wisselend bewolkt met enkele buien. Landinwaarts kan daarbij onweer voorkomen. Plaatselijk kan veel neerslag vallen. De maxima liggen rond 21°C. Langs de kust staat een matige westelijke wind, landinwaarts is er weinig wind.
Morgenavond komen er nog steeds buien voor, al worden het er geleidelijk minder. Er is weinig wind (Bron: KNMI).

Uitgifte: 26/08/2023 01.03 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio