10.4 C
De Bilt

Buien, van het noorden uit droger en soms zon

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Het is overwegend bewolkt en er komen buien voor. Dit gebied met buien trekt zuidwaarts en beperkt zich in de avond tot het zuiden. Van het noorden uit gaat de zon af en toe schijnen, maar een enkele bui blijft mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 11 à 12°C. De wind is west tot noordwest, boven land matig tot vrij krachtig en langs de kust krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de loop van de middag en avond neemt de wind sterk af.

Komende nacht is er in het zuidwesten nog kans op een enkele lichte regenbui, elders zijn er enkele (brede) opklaringen. Vooral in het oosten kunnen er enkele mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar ongeveer 9°C langs de kust en in het zuidwesten, elders lokaal rond 2°C. De wind is landinwaarts zuidwest en overwegend zwak, langs de kust noordwest matig en in het (noord)westelijk kustgebied (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar ook zonnige perioden. Zeer lokaal is nog een lichte bui mogelijk. In de avond klaart het vooral in het zuidoosten op. De zuidwestenwind draait in de loop van de middag naar zuid tot zuidoost en is zwak tot matig. De maxima liggen rond 12°C. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/10/2021 13.15 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio