21.7 C
De Bilt

Buiige regen, in het zuiden mogelijk onweer. Morgen perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

In een groot deel van het land is het bewolkt en komen er verspreid over het land buien voor, in het noorden kan het soms gestaag doorregenen waardoor lokaal 20-30 mm regen kan vallen. In het zuidwesten kunnen de buien nog gepaard gaan met onweer. In de loop van de avond neemt de buienactiviteit af. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht klaart het in het zuidwesten op en wordt het droog. In het noordoosten blijft het overwegend bewolkt en kan er nog een bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C in het zuiden en 11°C in het noordoosten. De wind wordt zwak tot matig en draait naar west tot zuidwest.

Morgen overdag zijn er perioden met zon, in het noordoosten is het in de ochtend nog bewolkt. In de loop van de dag ontstaat in het zuiden een enkele bui. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C aan zee en 18°C verder landinwaarts. De zwakke tot matige wind komt eerst uit west tot zuidwest, wordt in de loop van de middag veranderlijk en draait in de avond naar oostelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/05/2021 20.01 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio