23.8 C
De Bilt

Dit weekeinde zonnige perioden en overwegend droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is het in het zuidoosten overwegend bewolkt met lokaal kans op een lichte bui. Elders is het droog met flink wat zon en enkele stapelwolken. Vanmiddag is er in het westen en noordwesten veel zon, verder landinwaarts is er dan een afwisseling van zon en stapelwolken. Het wordt 18°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is boven land overwegend matig, langs de westkust vrij krachtig en neemt in de avond landinwaarts af naar zwak.

Komende nacht trekken in het noorden en noordwesten enkele wolkenvelden over, elders is het helder. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 10°C. In het noorden koelt het onder het wolkendek iets minder ver af en ligt het minimum omstreeks 14°C. De zuidwestelijke wind is boven land meest zwak, aan de kust matig.

Zondag overdag schijnt de zon geregeld en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van rond 16°C in het noorden tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en boven land matig, langs de kust soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/06/2022 09.06 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio